To je to što me zanima!

V. Šešelj se u Haagu drugi put odbio izjasniti o krivnji

Haaški sud je Šešelja u veljači drugi put optužio za nepoštovanje suda jer je u jednoj od svojih knjiga objavio identitet zaštićenog svjedoka
Vidi originalni članak

Vođa srpskih radikala, Vojsilav šešelj, se već drugi put odbio izjasniti o svojoj krivnji vezano za optužnicu koja ga tereti za nepoštivanje suda. Prema proceduri haaški suda Burton Hall je unio u zapisnik da se "osuđeni ne osjeća krivim". Šešelj je svoju odluku, kao i prije tjedan dana, obrazložio time da mu tužitelj nije dao na uvid potrebne dokumente.
- Jamčim vam da će biti još barem 10 optužnica podignuti protiv mene zbog nepoštivanja suda. To je moja odluka - rekao je odriješito Šešelj sucu Hallu.
Haaški sud je Šešelja u veljači drugi put optužio za nepoštovanje suda jer je u jednoj od svojih knjiga objavio identitet zaštićenog svjedoka u procesu koji se vodi protiv njega zbog ratnih zločina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ciLa 06.05.2010.

    Rado bi ga vidio na giljotini....ali on je pametniji od svih ovih u Haagu pa svi znaju što je radio a oni ih i dalje vuče za nos...kakvi debosi....

  • istank90 06.05.2010.

    pozdvav koljaču iz vukovava vivovitice kavovca kavobaga

  • marin.0202 06.05.2010.

    Taj Haski sud i njegova glavna urednica Carla del Ponte su pravi lakrdijasi prvanog teatra u Svijetu.Nece njemu nista biti jer je Srbin a uz to sigurno ugrozen pa ce jos na kraju balade dobiti jos odstetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare