To je to što me zanima!

V. Stanimiroviću nisu dali da priča pa je govorio Pupovac

Igrali su na sigurno? Zbog prošlotjednih skandaloznih izjava Vojislava Stanimirovića vjerojatno su zaključili kako je bolje da u Erdutu govori Milorad Pupovac
Vidi originalni članak

Svečanim otkrivanjem nove spomen-ploče u Erdutu obilježena je 15. godišnjica Erdutskog sporazuma. Tim je sporazumom službeno započela mirna reintegracija i on se smatra najuspješnijom mirovnom akcijom UN-a. Na svečanosti se okupio čitav državni vrh na čelu sa predsjednikom Josipovićem i premijerkom Kosor. Iako su svi očekivali da će predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović, koji je bio bitan čimbenik u realizaciji Erdutskog sporazuma, održati govor, to se nije dogodilo. Vjerojatno su organizatori to izbjegli radi njegovih prošotjednih skandaloznih izjava. Umjesto njega govorio je Milorad Pupovac.

- Nisam rekao ništa novo, što drugi već nisu. To su čuli i premijerka Kosor i predsjednik Tadić u Vukovaru. Tad nisu reagirali pa su me pritiskale obitelji stradalih Srba. Zato sam to opet istaknuo. Ne tiče me se što mi poručuju da zašutim. To je njihov problem - rekao je jučer Stanimirović.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vilhelm 14.11.2010.

    Svaka stara vrijedi SKIM SI TAKAV SI

  • vladimir-vu 13.11.2010.

    stanimirović ili kapetan dragan uzelac pupavac ajduković itd ISTI SU SVI nema razlike neko ima veču neko manju bradu

  • luchador 13.11.2010.

    protjerat tu gamad iz Hrvatske, obojicu, dosta je njihovih provokacija i glupiranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare