To je to što me zanima!

V. Zagorec pred četvrtim sucem tvrdi: Nisam kriv

Zagreb: Pred četvrtim sucem Župnaijskog suda je u četvrtak počelo suđenje Vladimiru Zagorcu i četvorici optuženih za zloporabu ovlasti i položaja
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zagrebu u četvrtak je počelo suđenje Vladimiru Zagorcu i četvorci optuženih za zlouporabu položaja i ovlasti te poticanja na zlouporabu. Suđenje je počelo pred četvrtim sucem suda, a uz Zagorca sudi se Matku Kakarigiju, Juraju Vojkoviću, Antunu Šopreru i Leu Kuretu. Svi su oni izjavili da nisu krivi. Prema optužnici iz 2001., bivši pomoćnik u MORH-u Vladimir Zagorec, načelnik uprave u MORH-u Kakarigi te njegov pomoćnik Vojković terete se da su nezakonito sredstvima MORH-a za gotovo 1,1 milijuna kuna obnovili vikendicu bivšeg potpredsjednika zagrebačke skupštine Šporera u Novigradu. Druga točka optužnice Kakarigija tereti za zloporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju na što ga je navodno potaknuo Leo Kuret, bivši pomoćnik direktora splitske ACI marine. Kakarigi je navodno mimo zakona građevinskom poduzeću iz Solina isplatio 98.417 kuna za gradnju šetnice. Do sada su u procesu sudila tri suca, koji su sad suci Vrhovnog suda.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • korki 26.11.2009.

    \"Tko je kriv, tko je kriv?\"

  • user_41038 26.11.2009.

    Ne, ja sam kriv !

  • Pike75 26.11.2009.

    Kao najodlikovaniji general u državi nema ratišta na kojem nio bio i dao toliki obol za ovu zemlju i sada ga još toliko blatiti to stvarno nije u redu,pa na licu mu se vidi da je nevin!Ne postoje nikakvi dragulji za koje ga se tereti već se radi o pikulama,to mu je ostala strast još iz djetinjstva i zato ostavite tog čovjeka na miru! Ima pogled poput djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare