To je to što me zanima!

Vadili im zdrave zube i unakazili stotine ljudi: Tata i sin zubari idu u zatvor na 8 i 5 godina

Krivi su jer su godinama unakazivali pacijente, vadili im zdrave zube i stavljali proteze iako za to nije bilo nikakvoga razloga. Na sudu su se pojavili s maskama, a sve su pratili i njihovi pacijenti
Vidi originalni članak

Lionel Guedj (42) i njegov otac Jean-Claude Carnot (71) iz Marseillea krivi su za nesavjesno liječenje, Lionel je dobio osam godina zatvora, a njegov otac pet godina, prenosi Le Telegramme. 

Krivi su jer su godinama unakazivali pacijente, vadili im zdrave zube i stavljali proteze iako za to nije bilo nikakvoga razloga. Na sudu su se pojavili s maskama, a nakon što je sudac pročitao presudu, u sudnici je započeo veliki pljesak.

Pogledajte video: Odvode ih u zatvor

Tamo je bilo dosta pacijenata ova dva bivša zubara na što je sudac rekao:

- Nikad ne bismo trebali biti sretni jer netko ide u zatvor.

Otac i sin zubari tijekom šest godina uništili su živote stotine pacijenata. Kako je tužiteljstvo dokazalo, Lionel Guedj izvadio je ili tretirao gotovo 4000 zdravih zubi, a ugrađivao je 28 puta više proteza nego prosječni francuski zubar. 
 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • rpesevski56 17.09.2022.

    Kazna je premala. Osobno bi po meni trebali dobiti barem još toliko, dakle svaki duplo više. Veliki zločinci, to ne smijem reći ali volio bih da malo i u zatvoru pate, da dobivaju dugo vremena jedan obrok dnevno, da su im vlastiti zubi nezaposleni. Jedno godinu dana takvog gladovanja unutar kazne.

  • Kegla💪🏻 17.09.2022.

    Vidi bulju pandurke haha ova je ukrala svu paznju

  • čipirani 17.09.2022.

    Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare