To je to što me zanima!

Šok! Ljudi iz tramvaja u čudu gledali konje na Maksimirskoj

Vandali su u petak odvezali konje u zagrebačkom Konjičkom klubu Hiperion, a konji su izašli na cestu i lutali desetak minuta po Maksmirskoj cesti dok ih zaposlenici kluba nisu uhvatili
Vidi originalni članak

Iz zagrebačkog Konjičkog kluba Hiperion javili su se potreseni zaposlenici koji su u petak morali intervenirati kada su im tri nepoznata mladića odvezali konje i pustili ih da trče po gradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ušla su tri mladića, konji su stajali ovdje. Odvezali su ih, kolegica je bila unutra i konji su otišli. Kolegica je vodila konja i kad su se konji zatrčali onda je i ova prihvatila igru i otrčala za njima. Otrčali su skroz na Maksimirsku cestu, dolje su ih uhvatili da se nikome ništa nije dogodilo - priča Zdravko Petrović, voditelj kluba Hiperion.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Desetak minuta su konji bili vani, priča potrešena kolegica. Netko je odvezao konje. Bože me oprosti da netko uđe, to je sabotaža. Ne mogu vjerovati da postoji takav profil ljudi. Molili smo pomoć policije, a oni će napraviti zapisnik. Osmogodišnji Medo i dvanaestogodišnja Sara su na sigurnom - rekao je Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • SrpskiOrao91 06.03.2017.

    Juuuu pobegli iz sabora 😂😂😂

  • 04.03.2017.

    bandic i sefovi holdinga

  • Blue sea 03.03.2017.

    Konji su nestašni... s njima treba znati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare