To je to što me zanima!

Vandali su provalili u osnovnu školu u Rijeci, zapalili učionicu

U požaru je izgorjela školska klupa, stolica i dio laminata. Školski domar uspio je na vrijeme ugasiti vatru i tako spriječiti da se požar proširi na druge prostorije
Vidi originalni članak

Riječka policija traga za vandalima koji su u noći sa subote na nedjelju razbili prozor na zgradi OŠ Zamet u Rijeci pa zapalili jednu od učionica. U požaru je izgorjela školska klupa, stolica i dio laminata. Školski domar uspio je na vrijeme ugasiti vatru i tako spriječiti da se požar proširi na okolne prostorije.

Očevidom policijskih službenika i protupožarnog inspektora je utvrđeno kako je uzrok požara ljudska radnja, a šteta se procjenjuje na oko 4000 kuna, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Fiumanka_86 28.11.2011.

    Evo ovakav sklop u glavi mi nikad neće bit jasan! Uništavat,palit,razbijat!! STOKA!!

  • walterbranisarajevo 28.11.2011.

    . ..Made in Slavko Linić tj.njegova izjava da će tužbu podignuti poslije izbora AA to znači da sad kompletno NDH"pravoSSuđe"kontrolira HDZ-što je apSSolutno točno a poslije izbora će NDH"pravoSSuđe"da kontrolira SDP pa veli da onda istjera"pravdu". ..P.S.Malo Morgen gospon Slavko Liniću-HDZ od 1991.g.apsolutno kontrolira NDH"pravoSSuđe"a kontrolirati će ga i kad Vi iz SDP-a preuzmete vlast.Zašto?Pa zato što hrpa HDZ-OVACA poput Mate ArLLovića je odavno instalirana u SDP pa imamo sliku nije šija nego vrat(HDZ=SDP). ..Vidoviti MiLLan. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare