To je to što me zanima!

Vandali zapalili parkirani Golf: Izgorio do neprepoznatljivosti

Automobil Golf zapaljen je u petak uvečer nešto prije pola noći na ugibalištu kod mjesta Žudetići na cesti Vižinada – Buje. PU istarska traga za počiniteljima
Vidi originalni članak

Istarska policija nastoji utvrditi tko je, čime i zašto u petak uvečer nešto prije pola noći na ugibalištu kod mjesta Žudetići na cesti Vižinada – Buje zapalio parkirani VW Golf pulskih oznaka. 

- Obavljenim očevidom od strane inspektora zaštite od požara utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen nepoznatog porijekla – kaže Nataša Rogić Jukopila iz istarske policije dodavši da se okolnosti nastanka požara još utvrđuju.

Automobil je izgorio do neprepoznatljivosti. Sa otpalih i staljenih registarskih pločica jedva su se iščitale oznake koje su policiju dovele do vlasnika. U potpunosti izgorjeli Golf je, zbog kvara, dva dana ranije na mjestu gdje je i izgorio parkirao 34-godišnjak iz Baderne nedaleko od Poreča

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Pučanin_1 24.11.2014.

    kraj silnog lopovluka u drzavi nasa policija se bavi ovakvim slucajem.

  • 16vg60t 24.11.2014.

    decki napravili Lowridera

  • ajmemeniaivami 23.11.2014.

    neprepoznatljiv??? pa slijep covik vidi da je golf 2,petora vrata.ali sve skupa nije tragicno vec smijesno.prvo ni u jednom pozaru se hauba nebi onako iskrivila,drugo definitivno mu nebi od vatre ispao volan na pod i trece da je onde gorio izgorila bi i reklama od skode.znaci zapalilo se neispravno auto i dovuklo pred onu reklamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare