To je to što me zanima!

Vandoren upozorava: Izjave Đakića ne pomažu u napretku

HDZ-ovac Đakić nedavno je rekao kako gledajući na imena kandidata Kukuriku koalicije za članove vlade, misli da se sastavlja srpska, a ne hrvatska vlada
Vidi originalni članak

Voditelj Delegacije EU-a u Hrvatskoj Paul Vandoren komentirao je kako nedavne izjave HDZ-ovog zastupnika Josipa Đakića ne pomažu napretku društva i nisu dobrodošle u Europskoj uniji. 

- U izbornoj kampanji ili ne - takve izjave ne pomažu - kazao je EU-ov izaslanik u Dubrovniku.

Podsjetimo, HDZ-ov zastupnik Josip Đakić nedavno je rekao kako gledajući na imena kandidata Kukuriku koalicije za članove nove vlade, misli da se sastavlja srpska, a ne hrvatska vlada.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Iveq 09.10.2011.

    Đakić je u pravu ..... zar ćemo tako lako zaboraviti rat i šta su nam srbi učinili ? zar ćemo im dozvoliti da se preko SDP-a ponovno domognu vlasti ?

  • BannerLogo 09.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ZlatkoKokanović 09.10.2011.

    Ne možete vi očekivati od hadezeovaca neke pametne izjave a pogotovo od onih kojima je alkohol uništio moždane stanice.Takvi kao Đakić i jesu osramotili naš Domovinski rat i prave,istinske branitelje.Pa sutra se nadamo ulasku u EU,da li sa ovakvim primitivcima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare