To je to što me zanima!

Vani 36 stupnjeva, a HEP im pustio grijanje: 'Što se događa? Radijatori griju na najjače...'

Usred toplinskog vala došlo je do kvara ventila, što je uzrokovalo privremeno propuštanje toplinske energije za grijanje prostora u sustav zgrade
Vidi originalni članak

Stanovnici ulice Vladimira Filakovca 5 u Zagrebu danas su dobili dodatnu 'porciju' visokih temperatura - greškom im je pušteno grijanje i dok je vani pržilo 36 stupnjeva, njihovi su radijatori grijali na najjače. 

"Radijatori vrući, griju na najjače. Jel tako samo nama ili u svim stanovima? Što se događa?", upitala se na društvenim mrežama jedna Zagrepčanka, javlja RTL.

POMOZITE SI 10 savjeta kako se rashladiti u domu čak i ako nemate klimu

Usred toplinskog vala došlo je do kvara ventila, što je uzrokovalo privremeno propuštanje toplinske energije za grijanje prostora u sustav zgrade, pojasnili su iz tvrtke HEP-Toplinarstvo.

"Odmah po utvrđivanju kvar je otklonjen. Krajnjim kupcima se ispričavamo na nastaloj situaciji te napominjemo da sada sustav grijanja u predmetnoj zgradi uredno funkcionira", izjavili su iz HEP-Toplinarstva.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Zagrabi Peti 25.06.2021.

    HEP Elektra i HEP ODS naplacuju nepostojece dugove, jer kako im stoji u objasnjenju "prelaze u svibnju na novi dik´gitalni sustav i moguce su komplikacije" ugl. tako nkako ide tekst - a djelatnici na telefonima o nicemu nemaju pojma - kazu jadni i ne mogu rijesiti NEPOSTOJECE DUGOVE! Cekajte, kazu 10 dana... pa ovo je sve otislo u 3 PM

  • zivikako znas 24.06.2021.

    kakvi Jazavci,hahahahahahahaahaaa

  • cenzuravirus 23.06.2021.

    Čekaj samo dok dobijemo Španjolsku ,nestati će i Tomašević.

Komentiraj...
Vidi sve komentare