To je to što me zanima!

Vapaj oca: 'Maknite cijevi da imam uspomenu na kćerkicu'

Nathan Steffel je na Redditu zamolio korisnike da urede fotografiju njegove pokojne djevojčice i 'uklone' cijevi koje su joj pomagale da diše. Odaziv korisnika je bio velik
Vidi originalni članak

Tužna priča oca kojemu je kćerkica Sophia, stara samo šest tjedana, preminula u bolnici zbog zdravstvenih komplikacija, prerasla je u dirljiv zahtjev kojemu su se odazvali mnogi. Naime, Nathan Steffel iz Ohia je na društvenoj mreži Reddit zamolio korisnike da urede fotografiju djevojčice i s nje 'uklone' cijevi koje su joj pomagale da diše. 

Cijeli svoj maleni život Sophia je provela u bolnici pa Nathan nije uspio imati fotografiju svoje djevojčice bez aparata. Odaziv korisnika Reddita zaista je bio velik, a mnogi su učinili i puno više pa su fotografiju djevojčice načinili olovkom i drugim alatima. 


Idi na 24sata

Komentari 76

  • DinoKulukčija 18.07.2014.

    Rasplakah se , veoma tuzno i zalosno :'(

  • _petra_ 17.07.2014.

    evo suze mi idu :(((((

  • tralala78 17.07.2014.

    Sto puta sam rekla da neću otvoriti niti jedan tekst kada u naslovu vidim sličnu tematiku - i opet svaki puta pročitam i sada bih plakala i najrađe bih vrištala od muke!!! Jadnica mala, jadni roditelji... Neka počiva u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare