To je to što me zanima!

Varala ga? Pomahnitali Indijac ljubavnici srpom odrezao glavu

S imanja su pobjegli i djevojčin vozač Sandeep Singh i njegova supruga, bojeći se da će ljubomorni Patel ubiti i njih. Otišli su na policiju i prijavili što se dogodilo
Vidi originalni članak

Oženjeni muškarac iz Indije navodno je srpom odrezao glavu svojoj ljubavnici jer je mislio da ga vara, javlja Daily Mail.

Policija je uhitila Pritesh Patela (30) zbog smrti Jyoti Surjeet Singh, plesačice u noćnom klubu i modela iz Mumbaija.

Zločin se odigrao na Patelovoj farmi u selu Timba, na zapadu Indije. Jyoti ga je posjetila 27. prosinca kako bi proslavili njegov rođendan. Nakon proslave Nove godine u Mumbaiju ponovno su se vratili na imanje 1. prosinca. Okrutnom zločinu, navodno je prethodila svađa, a potom je Patel uzeo srp i dokrajčio ljubavnicu. 

Lokalni mediji pišu da je pobjegao s mjesta zločina. S imanja su pobjegli i djevojčin vozač Sandeep Singh i njegova supruga, bojeći se da će pomahnitali muškarac ubiti i njih. Otišli su na policiju i prijavili što se dogodilo.

Patel je na ispitivanju policiji rekao da je na ljubavnicu potrošio mnogo novca i da je sumnjao da se viđa s drugim muškarcima. Rekao je i da se njegov odnos sa suprugom pogoršao otkako je bio s Jyoti.

Zasad nije poznato je li priznao krivnju za ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Vihor🐎 12.01.2018.

    Ima jedna Vucina pjesma baš na ovu temu..."varala me varala, mala Grkinja, varalame varala srce uzela... 💖"

  • Viktorija0107 08.01.2018.

    Eto sad će bar popraviti odnose sa ženom .

  • wollfan 06.01.2018.

    u narodne običaje se ne treba miješati sa strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare