To je to što me zanima!

Varao ženu: Šef CIA-e spavao je s autoricom svoje biografije

Navodno je Paula Broadwell (38) s njim provela dosta vremena u Afganistanu. FBI istražuje da li je ona tijekom njihovog odnosa imala bilo kakav uvid u tajne podatke
Vidi originalni članak

Paula Broadwell ime je žene za koju se vjeruje da je razlog nevjere sada već bivšeg direktora CIA-e, Davida Patraeusa. Patraeus je, podsjetimo, u petak poslao pismo američkom predsjedniku Baracku Obami u kojem je predao svoju ostavku jer je, kako kaže, učinio 'lošu procjenu' i prevario svoju suprugu. Dokaze izvanbračne veze Patraeusa otkrio je FBI.

Paula Broadwell (38) je istraživačka novinarka s Harvarda koja je koautorica njegove biografije, javlja Huffington post. Navodno je Paula s njim provela dosta vremena u Afganistanu, a uz to je pisala kolumne za New York Times i Boston Globe.

New York Times je također objavio da Kongres i Bijela kuća vjeruju kako je Broadwell bila Patraeusova ljubavnica.

Istovremeno, FBI istražuje da li je ona tijekom njihovog odnosa imala bilo kakav uvid u tajne podatke kojima je Patraeus imao pristup. Navodno da Patraeus nije samo tako dao ostavku već je to učinio jer su ga ucjenjivali, iako FBI još nema dokaze za to.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • rodorodo 11.11.2012.

    Jadni ameri, opet su nekakvoj zavjeri u uroti da se nekakav komplot kuje protiv amerike a čovjek se samo malo sexualno igrao. Pa šta onda što je povalio Paulu, tko je tu nesretan? Dinamika posla je takva da je on rijetko doma, dali se netko pitao šta mu je žena radila u to vrijeme? Jadna sirotica sjedila je doma i štrikala đemper za svog voljenog ili je završila sa njegovim prijateljom ili sa mužem od najbolje frendice u krevetu. Jedino u ovoj prići on je ispao papak. Haa...Haa...

  • sesvetee 11.11.2012.

    kako smo mi samo jadni, nasi politicari i sefovi policije i takvi na opce znanje imaju odnose sa nasim starletama , manekenkama i skupim prostitukama i kada neke stvari dodju na sud taj sud postaje tajan i zatvoren za javnost nakraju niko nedobije nikakvu kaznu , TAKO ZAVRSAVAJU NASI SUDOVI , A OVAJ PREVARI ZENI I DAJE OSTAVKU. javna je tajna sta nasi politicari i sefovi ponekih sluzbi i koga ljube ili ljubuju !!!!!!

  • riki1980 11.11.2012.

    Ova novinarka voli pisati debljim olovkama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare