To je to što me zanima!

Varaždin: Vozio pijan bez položenog vozačkog ispita

Nakon što su mu policajci rekli da će ga uhititi, on je krenuo s psovkama, vrijeđanjem i omalovažavanjem te je sve začinio prijetnjom smrću. Policajci su pijanog nasilnika vezali i doveli u postaju
Vidi originalni članak

U srijedu oko 23,30 sati varaždinski su policajci u Vrbanovcu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao još jedan iz klase „pijani, nerazumni i opasni“. Muškarac star 39 godina je imao 2,10 promila, vozio je bez položenog ispita i to mu nije prvi prekršaj.

Nakon što su mu policajci rekli da će ga uhititi, on je krenuo s psovkama, vrijeđanjem i omalovažavanjem te je sve začinio prijetnjom smrću. Policajci su pijanog nasilnika vezali i doveli u postaju, gdje je nakon otrežnjenja i kriminalističkog istraživanja zbog prijetnje smrću predan pritvorskom nadzorniku Pu varaždinske, te ga očekuje susret s Općinskim državnim odvjetnikom zbog kaznenog djela Prijetnje.

KOD VARAŽDINA Vozio pijan, s lažnim tablicama i bez vozačke - kazna 62.000 kn!

Uz kaznu policija će poslati i prekršajnu prijavu s prijedlogom za novčanu kaznu od 40 000 kuna i kaznu zatvora do 60 dana. Predloženo je i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 24 mjeseca, po položenom ispitu.

Ukoliko sud prihvati argumente policije i njezin prijedlog prijeti mu po pravomoćnosti odluke o prekršajima i određivanje 12 negativnih prekršajnih bodova. Što bi automatski značilo da nakon položenog ispita mu se dozvola poništava te mora još jednom polagati ispit. Ukoliko bude uporan i sve to položio od dana izdavanja dozvole dvije godine neće smjeti voziti. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DrvoJavorovo 10.07.2020.

    Da nije znao vozit pijan nebi daleko dogurao.Zavrsio bi u prvom zidu ili ulicnom stupu.

  • 10.07.2020.

    Polakoooooo, polako. Sada će olakotne okolnosti itd..

  • Prva proleterska_1_1 10.07.2020.

    Kaznili ne kaznili , para vidjeti nećete , jer se od socialnih primanja novac ne smije blokirati ! Za njih je samo pendrek i još jednom pendrek !

Komentiraj...
Vidi sve komentare