To je to što me zanima!

Varaždinska policija uhitila stranca koji je u centru grada nožem ranio petero mladića

Postoji sumnja da je 23-godišnji stranac na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj, zadao više ubodnih i reznih rana petorici mladića u dobi od 22 do 25 godina
Vidi originalni članak

Policija je u Varaždinu uhitila stranog državljanina koji je u četvrtak u noćnim satima u centru grada nožem ozlijedio petero mladića.

OBRAČUN NAKON IZLASKA Masovna tučnjava u Varaždinu: Najmanje petero ozlijeđenih

PU varaždinska je dovršila kriminalističko istraživanje nad više ljudi koji su se sukobili u četvrtak.

Tom su prilikom utvrdili da postoji sumnja da je 23-godišnji stranac na privremenom boravku u Republici Hrvatskoj, zadao više ubodnih i reznih rana petorici mladića u dobi od 22 do 25 godina.

SKANDAL ZBOG IMOVINE Drama kod Ludbrega: Ostala bez vikendice pa zeta tukla motikom i vrijeđala svoju kćer

Strani državljanin će se uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Ubojstvo u pokušaju na štetu jedne osobe i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju na štetu četiri osobe.

Podsjetimo, u centru Varaždina u četvrtak u noćnim satima došlo je do masovne tučnjave u kojoj je ozlijeđeno najmanje pet mladića, izvijestila je u četvrtak varaždinska policija. Županijski centar 112 je nakon zaprimanja više dojava o sukobu većeg broja osoba u Uršulinskoj i Ulici Ivana Padovca u Varaždinu i ozlijeđenima obavijestio policijski Operativno-komunikacijski centar nakon čega su na teren izašli varaždinski policajci.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dalibor0704 30.04.2022.

    Kada ti je dosadno, skupi ekipu i idi nekoga premlatiti. Zabava u petak navečer. Ovaj jedan je definitivno kriv, jer je prekoračio nužnu samoobranu. Trebao je tu petoricu uhapsiti.

  • petarpan242 29.04.2022.

    amerika je raj za ovakve huligane. ako ti uđe u posjed pucaš u njega, a na ulici ako te udari trenutno ide u zatvor. nebitno čiji je sin.

  • petarpan242 29.04.2022.

    naš zakon kaže da se ne smiješ braniti ako te netko napadne (petorica) samo okreni drugi obraz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare