To je to što me zanima!

Varga podržava kažnjavanje, ali predlaže i nagrade za uzorne

Da li je potrebno uvoditi disciplinu školskih klupa, nisam siguran da je to najbolji način, ali ako ne ide drugačije može i tako, rekao je Varga koji misli da bi uzorne trebalo nagraditi
Vidi originalni članak

Na prijedlog Mosta da se sankcioniraju zastupnici koji ne dolaze na posao, Siniša Varga uzvratio je kako bi on pristao i da se one zastupnike koji su u Saboru svaki dan na svom radnom mjestu nagradi, a ne samo da imamo kažnjavanje.

Napomenuo je da svaki zastupnik snosi odgovornost za svoj rad, a vidljivo je, kaže, da neki radi više, a neki manje.

- Da li je potrebno uvoditi disciplinu školskih klupa, nisam siguran da je to najbolji način, ali ako ne ide drugačije može i tako - rekao je Varga. 

Napomenuo je da je ovo njegov stav te da će klub SDP-a imati o tome svoj stav.

Podsjetimo,  Most je pripremio dva o dva nacrta mogućeg kažnjavanja zastupnika koji ne dolaze na sjednice.  I jedan i drugi se temelje na tome da bi zastupnik, koji ne dolazi ili dođe samo na jednu sjednicu mjesečno, imao neto plaću između 3 i 4 tisuće kuna, ovisno o olakšicama koje ima. 

Most će ovaj tjedan o tome razgovarati s partnerima i plan potom ide u zakonsku proceduru. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • svanuće 03.05.2016.

    Kakve nagrade za normalno i pošteno obavljanje svoga posla ,pa dajte se saberite ,pa dajte već jednom dođite pameti.

  • jozabroz 03.05.2016.

    a ko je varga? vas neki novinar-dopisnik ili mozda onaj bivsi ministar koji ceka hapsenje za "suhi led"?? neznam,,napisite konkretno,,)))) e da mozda onaj koji voli medicinske sestre u pripijenim uniformama??

  • Mladen Kozic 03.05.2016.

    Da je taj zakon bio u prošlom mandatu poštovani Karamarko bi dobio tri plače pune ostalo po 4000 ali to bi mu bilo dosta za nerad

Komentiraj...
Vidi sve komentare