To je to što me zanima!

Varufakis snimao razgovore s europskim partnerima u Rigi

Cilj mi je imati zabilježene rečenice koje sam izgovorio, a istodobno želim precizno izvijestiti premijera te članove kabineta o onome što sam rekao, tvrdi ministar
Vidi originalni članak

Janis Varufakis, grčki ministar financija, priznao je da je u travnju mobitelom snimao razgovore sa svojim europskim partnerima u Rigi, piše u nedjelju OE24. Varufakis je rekao kako često snima razgovore pogotovo ako nema zapisnika.

- Cilj mi je imati zabilježene rečenice koje sam izgovorio, a istodobno želim precizno izvijestiti svojeg premijera te članove kabineta i parlamenta o onome što sam rekao - objasnio je Varufakis. 

Informacije o tome da Varufakis snima razgovore objavljene su prošli tjedan i izazvale su čuđenje i zgražanje u Bruxellesu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • alegreto 25.05.2015.

    Nije cjelovita vijest. Varufakis je rekao da snima razgovore nakon što je po zapadnim novinama izašla poplava napisa u kojima se njega diskreditira kao političara i osobu na osnovu njegovih 'izjava' u Rigi. Nakon što je objelodanio da ima snimke, svi su se naglo ušutili i nastupilo je zgražanje. Ovo je dokaz da se sve, apsolutno sve mora snimati kad imaš posla s pokvarenjacima, nikad ne znaš kad će ti zatrebati.

  • Symbian 25.05.2015.

    Zašto nebi ostalo zabilježeno tko je što rekao? Oni razgovaraju o javnom novcu a ne o svojim privatnim poslovima. Jedino razni politički muljatori imaju koristi od toga da se zaboravi ili zamagli što je rečeno na takvim sastancima.

  • arwin 25.05.2015.

    Ako su oni javni djelatnici, dakle odgovaraju svima, onda treba službeno snimati sve njihove poslovne sastanke i objavljivati ih u medijima. Pa ne vode oni privatne razgovore!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare