To je to što me zanima!

Vasin brat otvorio 9 tvrtki u siječnju, ima 26 lokala u najmu

U njima pokreće biznise kao što su barovi, pedikura i manikura, brijačnica, suvenirnica i ostalo. Riječ je o izuzetno atraktivnim prostorima u centru Zagreba. Na njega glasi čak 37 poduzeća
Vidi originalni članak

Devet novih tvrtki registrirao je samo u prvom mjesecu ove godine, a ukupno u sudskom registru na Jozu Brkića, brata potpredsjednika Sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, danas glasi 37 poduzeća kojima je ušao u najam 26 gradskih i državnih zagrebačkih prostora u kojima pokreće biznise kao što su barovi, pedikura i manikura, brijačnica, suvenir shop, tapas bar, modni dućan za muškarce, javlja Jutarnji list. 

Trenutno čeka, kaže, rezultate natječaja za pet atraktivnih lokala u državnom vlasništvu za koje je natječaj Ministarstva državne imovine još u tijeku. Riječ je o izuzetno atraktivnim prostorima kao što je, primjerice, Gajeva 6, gdje se donedavno nalazila turistička agencija Kompas koja je otišla u stečaj.

- Tamo bih napravio lokal za doručak - kaže Brkić za Jutarnji te dodaje da su na natječaj za taj prostor došle 34 ponude te da je pitanje hoće li proći jedna od njegovih tvrtki koja je poslala ponudu. Na tom natječaju je i prostor u Gajevoj 7, a Brkić kaže da bi tamo napravio fitness centar. 

U pripremi je, govori, i modni dućan za muškarce koji bi nazvao, kaže, Mr. B. Nice, a smjestio bi ga u prolazu Oktogon.

- Bio bi to dućan primarno za muškarce koji drže do svog izgleda i sekundarno za žene (koje traže prigodne poklone za svoje muškarce), a u prostoru će biti i jedna stolica za šišanje i brijanje - ističe Brkić.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • utiha 06.02.2019.

    Več viđeno. To je radio i Kutle i zbrisao.

  • mazingazk1 06.02.2019.

    Samo dajte opet glas istima.

  • zemuncevic 05.02.2019.

    Proradio mu mozak pod stare dane a braco nabacuje i lopatom i vilama !!!! Stidite se !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare