To je to što me zanima!

Vaterpolisti se spasili iz gorućeg busa u zadnji tren

Na Makarskoj rivijeri zapalio se u vožnji autobus prijevoznika “Mihaljević”. Vaterpolisti kluba 'Mornar' jedva su se spasili iz gorućeg autobusa
Vidi originalni članak

Splitski vaterpolisti Mornar-Brodosplita krenuli su u Dubrovnik gdje su trebali protiv Juga odigrati utakmicu 1. vaterpolske lige. Negdje na pola puta, u Drašnicama na Makarskoj rivijeri, zapalio im se autobus. Autobus su napustili čim su primijetili da se nešto zbiva. Pet minuta poslije od njega je ostala samo hrpa izgorenog lima. Na sreću, nitko od 20-ak putnika, među kojima su bili 15 igrača, fizioterapeut, trener i vozač, nije stradao.
- Mi zaparavo ništa nismo primijetili. Vozač je samo u jednom trenutku zaustavio autobus i rekao da ga što prije napustimo. Vidjeli smo tada da gori zadnje sjedalo. Izišli smo bez panike. Bilo je to oko 13.30 sati. Pet minuta poslije od autobusa ništa nije ostalo, kaže igrač Jure Marelja. Podgorski i makarski vatrogasci ugasili su buktinju. Vaterpolisti su pričekali drugi autobus koji ih je vratio u Split. Na utakmicu nisu mogli jer im je i oprema izgorjela.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_2451 27.01.2008.

    sva srica da se nije nista dogodilo

  • Securiton 26.01.2008.

    Treba provjeravati kakvi autobusi voze naše sportaše, ali ne samo njih, već i djecu u školu u prvom redu. I, svi autobusi bi trebali biti ispravni. A ne doći na tehnički sa starudijom od autobusa i onda lijepo dati \"ispod ruke\" na tehničkom pregledu nekome par stotina kuna... Ne ide to tako, dragi naši privatni autobusni prijevoznici... Drago mi je da su ovi ljudi dobro i da je izbjegnuta nesreća. Svako dobro želim vaterpolistima! A nadležni neka počnu djelovati i raditi napokon za dobrobit naroda!! Zar treba netko \"ostaviti kosti na cesti\", izgorjeti ili slično da bi se nešto pokrenulo?!?!

  • entoni 26.01.2008.

    Nema veze tekma da ste svi živi i zdravi a i naši najbolji vatrogasci na svijetu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare