To je to što me zanima!

Vatra je buknula u privatnom Domu za nemoćne Zelena Oaza

Požar se dogodio u privatnom Domu za starije i nemoćne Zelena Oaza koji skrbi o pokretnim, polupokretnim, nepokretnim i neurološki bolesnim osobama
Vidi originalni članak

U subotu ujutro izbio je požar u staračkom domu u mjestu Andraševec pokraj Oroslavja.  U Zagorskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi potvrdili su nam da je preminulo šestero ljudi. 

UŽIVO: NESREĆA U ZAGORJU Šest mrtvih u Domu: Plenković i Božinović došli na požarište

Policija kontrolira promet oko izgorenog objekta kako bi službe nesmetano mogle obavljati svoj posao. Pretpostavlja se da će očevid trajati čitav dan. 

POGLEDAJTE VIDEO

Požar je krenuo iz dvorišnog drvenog objekta koji je potpuno izgorio. Vatrogasci su pronašli šest tijela, a uzrok požara još se ne zna. U Zagorje su na mjesto tragedije došli su i premijer Andrej Plenković te ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Radi se o privatnom Domu za starije i nemoćne Zelena Oaza koji skrbi o pokretnim, polupokretnim, nepokretnim i neurološki bolesnim osobama.

VIDEO: STRAVA U ZAGORJU Požar u Domu za nemoćne i starije: 'Poginulo je šest ljudi'

Na stranici Hrvatsko tržište rada stoje i fotografije doma, a u opisu piše kako se on nalazi u idiličnoj prirodi Andraševca, nedaleko od Stubičkih toplica, Oroslavja i Zaboka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Piše i da je smještaj u domu moguć u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Također se navodi kako medicinsko osoblje ulijeva povjerenje i sigurnost te da imaju 24-satni nadzor liječnika.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 11.01.2020.

    Bliže se izbori pa će se ovi naslikavat u svim prilikama i neprilikama. Vjerojatno im je trebao gps da bi stigli tamo. Da je država uređena ovakvih "domava" ne bi bilo. Žao mi je stradalih i saučešće njhovim obiteljima.

  • vinja 11.01.2020.

    Prostor koji je izgorio nimalo ne sliči na "zelenu oazu", nego na običnu šupu. Kako god bilo pokazalo se da nije bilo osoblja u trenutku požara, jer da je bilo upotrijebili bi protupožarne aparate do trenutka dolaska vatrogasaca. Nesreće se događaju, ali čini se da je ovdje zakazalo sve. Danas se ljudi upuštaju u kojekakve poslovne pothvate, bez znanja i odgovornosti, bitna je samo zarada. Pretužno.

  • dahhmal 11.01.2020.

    Cisto se sad nadam da ce neko postaviti pitanje kak se to dijele dozvole za domove pola njih nema nikakve kvalitete da obavljaju taj posao osoblje nestrucno po par sticenika natrpano u sobi kuce derutne .Tak da se krene to od glave cistiti pa da vidimo ko ne radi svoj posao jer ovo kaj su ovi drzali nepokretne ljude u supi i niko nije pazio na njih zasluzuju taj tren kaznu i to zatvorsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare