News

Komentari 21

Vatra je buknula u privatnom Domu za nemoćne Zelena Oaza

Vatra je buknula u privatnom Domu za nemoćne Zelena Oaza

Požar se dogodio u privatnom Domu za starije i nemoćne Zelena Oaza koji skrbi o pokretnim, polupokretnim, nepokretnim i neurološki bolesnim osobama

U subotu ujutro izbio je požar u staračkom domu u mjestu Andraševec pokraj Oroslavja.  U Zagorskoj javnoj vatrogasnoj postrojbi potvrdili su nam da je preminulo šestero ljudi. 

Policija kontrolira promet oko izgorenog objekta kako bi službe nesmetano mogle obavljati svoj posao. Pretpostavlja se da će očevid trajati čitav dan. 

POGLEDAJTE VIDEO

Požar je krenuo iz dvorišnog drvenog objekta koji je potpuno izgorio. Vatrogasci su pronašli šest tijela, a uzrok požara još se ne zna. U Zagorje su na mjesto tragedije došli su i premijer Andrej Plenković te ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Radi se o privatnom Domu za starije i nemoćne Zelena Oaza koji skrbi o pokretnim, polupokretnim, nepokretnim i neurološki bolesnim osobama.

Na stranici Hrvatsko tržište rada stoje i fotografije doma, a u opisu piše kako se on nalazi u idiličnoj prirodi Andraševca, nedaleko od Stubičkih toplica, Oroslavja i Zaboka.

Piše i da je smještaj u domu moguć u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Također se navodi kako medicinsko osoblje ulijeva povjerenje i sigurnost te da imaju 24-satni nadzor liječnika.

 

Najčitaniji članci