To je to što me zanima!

Vatra progutala kuću u Velikoj Britaniji, umrlo četvero djece

Tragedija: Požar je u noći na ponedjeljak izbio u obiteljskoj kući u britanskom Harlowu. Poginulo je četvero djece, a žena i još jedno dijete su u kritičnom stanju
Vidi originalni članak

Poginulo je četvero djece u požaru kuće koji je izbio oko 1.45 sati u noći na ponedjeljak u britanskom Harlowu. BBC javlja kako su u bolnicu prevezli još jedno dijete i ženu, koji su u kritičnom stanju. 

Vatrogasci su odmah po dojavi stigli na požarište, a kuća je već potpuno bila u plamenu. Kažu kako je vatra sukljala iz prednjih i stražnjih vrata kuće te kroz sve prozore.

Vatrogasci su se s požarom borili sat vremena prije nego što su ga stavili pod nadzor. Policija obavlja očevid kako bi utvrdili uzrok požara.

- Vatrogasci i hitna pomoć koji su bili na mjestu nesreće napravili su sve što su mogli. Ušli su u vatru te su izvlačili ljude dok su njihovi kolege gasili požar - rekao je načelnik lokalne policije Steve Foster. Dodaje kako su djeca preminula na mjestu nesreće, a njihov otac nije bio kod kuće kada je izbio požar.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Identified 15.10.2012.

    Nema goreg od toga kad izgubiš voljene!

  • leonidius 15.10.2012.

    Boze, pocivali u miru

  • maryan 15.10.2012.

    ne mogu ni zamislit kako će toj ženi biti ako se oporavi i čuje da joj je četvero djece mrtvo, nadam se da će peto preživiti i dati snage njoj i njenom mužu da dalje nastave život i pokušaju se oporaviti. Počivali u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare