To je to što me zanima!

Vatrenima se sprema doček u Zagrebu: 'Opet bih ih vozila, bio je spektakl, a sad će biti i veći...'

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je rekao kako će na Trgu bana Jelačića biti doček hrvatskih nogometaša u ponedjeljak popodne. Detalji se još dogovaraju
Vidi originalni članak

Sve bih ponovila. To mi je bilo predivno iskustvo i nije mi uopće bilo teško. Prvo je bila navala adrenalina pa nisam bila ni svjesna koga vozim, bilo mi je bitno da sve odvozim kako treba i to sam i uspjela. Bitno je da su svi stigli u komadu, rekla nam je Nikolina Žiljak, ZET-ova vozačica koja je 16. srpnja 2018. postala najpoznatija vozačica u Hrvatskoj. Tog ponedjeljka je vozila hrvatske nogometaše, koji su osvojili srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vozila ih je na doček na Trg bana Josipa Jelačića pred tisuće i tisuće razdraganih navijača.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mislilac 14.12.2022.

    Ne razumijem zašto ih dočekivati? A kad je organiziran prosvjed protiv političara, siromaštva, premalih plaća, iseljavanja, inflacije, korupcije, lopovluka, nigdje nikoga. Oni će nakon SP otići u svoje vile i skupocjene aute i za Božić otputovati na Bahame a svi vi koji ćete ih dočekati biti ćete u siromaštvu. Da su oni stvarno domoljubi kako Dalić propagira onda bi sav novac koji su dobili na SP dali barem za one ljude u Petrinji koji još uvijek žive u kontejnerima. Ali eto narod nikako da se opameti.

  • BDP 14.12.2022.

    Kruha i igara

  • ro kaj 14.12.2022.

    Dalić: mi imamo igrače iz HNL-a a ne neke bolje lige, a Oršić, Petković, Livaja i Livaković mu omogućili da ne odemo doma poslije Belgije i borbu za treće mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare