To je to što me zanima!

Vatrogasac natukao prsa, svi požari pod kontrolom

Pet požara koji su u ponedjeljak popodne buknuli u Splitsko - dalmatinskoj i Šibensko - kninskoj županiji, stavljeni su pod kontrolu oko 20.30 sati
Vidi originalni članak

Na požarištu kraj Gaćeleza blizu Vodica ozlijeđen je Marinko Mičin (29), vatrogasac DVD-a Vodice. Pao je i natukao prsa. Nakon pregleda u bolnici, pustili su ga kući.
Požar u zaleđu Vodica buknuo je u ponedjeljak oko 13 sati. Nošena snažnim jugom, vatra je progutala 50 hektara niskog raslinja. Požar je gasilo 100- tinjak vatrogasaca te tri kanadera i dva zračna traktora. U isto vrijeme požar je buknuo i na šibenskom području, u Skradinskom zaleđu u blizini Nacionalnog parka Krka. Lokaliziran je oko 16 sati. Izgorjelo je oko šest hektara trave i niskog raslinja.
Gorjelo je i na Šolti. U uvali Nečujam izgorjelo je 6 hektara borove šume i maslinika. Požar se u jednome trenutku približio na 200 metara od kuća u uvali Nečujam, no zahvaljujući kanaderima i helikopterima opasnosti nije bilo. Gorjelo je i nisko raslinje i šuma iznad Supetra na Braču i kod Solina. Međutim, požar je lokaliziran sinoć oko 20 sati. Pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Supetar ostali su na požarištu tijekom noći kako bi ga sanirali i čuvali od mogućeg ponovnog aktiviranja. Izgorjelo je oko 16 hektra borove šume. U ponedjeljak poslijepodne gorjelo je i u blizini Solina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 08.07.2008.

    dvd knin je spreman..samo zovite jebemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • tallyst 07.07.2008.

    Bog nek mi oprosti al jesu li to kanaderi jel oni velebni šta su čuvali DALMACIJU i kad su živote izgubili oni mladi nedužni vatrogasci,ako su ti ee fala lipa ajte gasit možete i put Grčke šta se mene tiče(nemam ništa protiv Grčke a pogotovo protiv Grka grrrr)!!Pokoj duši poginulim momcima i iskrena sučut obiteljima! Momku koji je preživia onaj pakal želim šta brže ozdrevljenje i da ima vjere u život i u bolje sutra LAVE NEDAJ SE!Volin te! P:S-siti li se iko tih momaka,sinova i obitelji,majki, očeva i djevojaka šta su izgubili svoje najdraže,najvoljenije?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare