To je to što me zanima!

Vatrogasci na terenu: Kod Drniša vatrena linija sedam km

Požar od 18.12 sati gase Javna vatrogasna postrojba Drniš i Dobrovoljno vatrogasno društvo Drniš s 19 vatrogasaca i sedam vozila. Gori i kod Žrnovice i na Mosoru
Vidi originalni članak

Snažna bura širi požar koji je u subotu navečer buknuo na Miljevcima kraj Drniša. Požar od 18.12 sati gase Javna vatrogasna postrojba Drniš i Dobrovoljno vatrogasno društvo Drniš s 19 vatrogasaca i sedam vozila. Vatra je do 20.30 sati zahvatila sedam četvornih kilometara trave i niskog raslinja na nepristupačnom i dijelom miniranom terenu.

Na području Žrnovice, između Kučina i Korešnice, također je u subotu oko 23.40 sati buknuo požar koji se proširio prema Mosoru.  Nepristupačni teren u nedjelju ujutro trebali bi gasiti i kanaderi. 

Samo 40-ak minuta kasnije požar je buknuo 1,5 kilometara dalje od Žrnovice prema Sitnu Gornjem. Uspjeli su ga lokalizirati oko 2.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ko-kores 20.02.2011.

    gore minska polja,ajmo narode gasiti,inače naši političari neče moči prati novce,.,neče biti donacije i ostalih polukriminalnih radnji,.

  • dalmatar 20.02.2011.

    Opet gasite travu ccccc. A pošto je minsko polje sve bi ja to pustio da izgori uz brigu da nekomu ne izgori kuća ili sl.

  • marin.0202 20.02.2011.

    Bravo Thomsonu i Braniteljima Van iz hrvatsker Bosancima samo su se ugnjezdili i zive na nas racun protjherati ih treba do zadnjeg okoo za oko zub za zub.Pa nak se druze sa svojom bracom Srbima.Fuj bagrio jedna kad niste imali kuda dobri du bili Hrvati, niste vrijedni ni Alaha ni Kurana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare