To je to što me zanima!

Vatrogasci na terenu: Zapalila se Zgrada Aqua Maritimea

Devet vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca gase požar skladišta u Ventilatorskoj ulici u Lučkom. Zgrada u vlasništvu tvrtke Aqua Maritime planula je nešto iza 17 sati
Vidi originalni članak

Devet vatrogasnih vozila i 24 vatrogasca gase požar skladišta u Ventilatorskoj ulici u Lučkom. Zgrada od 500 četvornih metara u vlasništvu tvrtke Aqua Maritime planula je nešto iza 17 sati. Izgorio je tekstil, a srećom, nema ozlijeđenih. Vatrogasci su požar stavili pod kontrolu, a tijekom večeri bi ga trebali potpuno ugasiti. Tvrtka se, među ostalim, bavi prodajom opreme za plažu, školskim priborom, sapunima i kupkama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zlahtina 16.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zlahtina 16.07.2011.

    a i ti 25 sat uživaš i šališ se tudjom nevoljom sram te bilo

  • zlahtina 16.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare