To je to što me zanima!

Vatrogasci: ‘Oštetili su jedino vozilo koje nam trenutno radi’

Da sakriju kako su im ukrali 25 litara dizela, lopovi su u rezervoar ulili vodu. Vatrogasci su navalno vozilo Steyr odvezli na popravak.
Vidi originalni članak

Stvarno je žalosno čime se sve ljudi bave, kaže Željko Mikulandra, zapovjednik DVD-a Bilice.

Nepoznati lopovi vatrogascima su u noći na utorak iz vozila po noći ukrali gorivo i nadomjestili ga vodom. Sva sreća pa su krađu primijetili na vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kolege su ujutro upalili kamion i on im se ugasio nakon nekih 100 metara - prepričava Mikulandra. Prvo su pomislili kako su ostali bez goriva, a kad su vidjeli da je rezervoar pun, ispraznili su ga i otkrili da je bio pun vode.

Naime, da sakriju kako su im ukrali 25 litara dizela, lopovi su u rezervoar ulili vodu. Vatrogasci su potom navalno vozilo Steyr odvezli na popravak.

- Ne pada mi napamet tko bi mogao napraviti ovako nešto. Ne radi se o velikoj krađi pa je nismo prijavljivali policiji - kaže Mikulandra, ali upozorava da je zbog krađe netko mogao nastradati.

- Imamo još jedno vozilo, ali ono je trenutno na dužem popravku. Da smo morali na intervenciju, ne bismo imali s čim - ističe zapovjednik DVD-a.

Dosad, kaže, nisu imali nikakve probleme. Vozilo inače ostavljaju na parkingu koji nema videonadzor jer im nije palo na pamet da bi itko pomišljao da ga ošteti.

- Stvarno mi nije jasno. Možda će baš tim ljudima trebati vatrogasci. Zar bi oštetili i vozilo Hitne? - pita se Mikulandra. 

Počinitelje moli da im ne stvaraju dodatnu štetu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nesminrec 06.07.2019.

    Da barem tim idiotima lopovima nafte, gorila kuca a vatrogasci ne dosli jer im je voda u rezervoaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare