To je to što me zanima!

Vatrogasci spasili dan: Usred kaosa vjenčali su mladi par...

Nesh Pillay (25) očekivala je, kao i svaka mladenka, da će dan njezinog vjenčanja biti savršen. No baš na njezin veliki dan, usred New Yorka urušila se dizalica
Vidi originalni članak

Nesh Pillay (25) očekivala je, kao i svaka mladenka, da će dan njezinog vjenčanja biti savršen. No na neke stvari jednostavno nije mogla utjecati.

U petak se u centru New Yorka, na Manhattanu, urušila građevinska dizalica koja je usmrtila 38-godišnjeg muškarca te smrskala nekoliko automobila koji su bili parkirani na ulici. Na mjesto nesreće, u kojoj je ozlijeđeno još troje ljudi, stigle su hitne službe.

U to vrijeme Nesh se u obližnjem kozmetičkom salonu pripremala za svadbu, no zbog zbrke i kaosa koji su nastali, zakasnila je na ceremoniju u gradskoj vijećnici. Promet je bio blokiran i nijednog taksija nije bilo u blizini. Srećom, vatrogasci su preuzeli stvar u svoje ruke.

Kad su uočili mladenku u vjenčanici kako izlazi iz salona, dali su joj svoju jaknu te je žurno otpratili do ulaza u vijećnicu gdje ju je nestrpljivo čekao zaručnik. Kapelanka vatrogasne postaje Ann Margaret Kansfield vjenčala je mladi par, a svadba koja je trebala biti tajna, neočekivano  je postala glavna vijest u medijima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • magija 1 06.02.2016.

    super, evo ima i lijepih događaja o kojima nas možete češće informirati!

  • Inteligencija 06.02.2016.

    kada se bude svadala sa muzem ...pa kaze bolje da nisu dosli he he

  • piksa123 06.02.2016.

    ova crna je bomba i ja bi je zenio

Komentiraj...
Vidi sve komentare