To je to što me zanima!

Vatrogasci su ugasili požar, a sad mu žele kupiti i novi auto

U požaru auta u Vrgorcu u četvrtak oko 10 sati vozilo je potpuno izgorjelo. Vatrogasci sad vlasniku žele kupiti novi automobil. Uzrok požara se još ne zna
Vidi originalni članak

Požar je uništio auto, a sad želimo pomoći našem Mati da si kupi novi, rekao je Vinko Markotić, zapovjednik DVD-a Vrgorac.

Kako je naveo, u četvrtak nešto prije 10 sati dobio je dojavu da Mati Marinoviću, stanovniku Vrgorac, gori automobil. Četiri vatrogasca u dva vatrogasna vozila odmah su izašli na teren.

- Požar nije bio velik, cijela akcija je sveukupno trajala manje od pola sata. Nažalost, Matin auto potpuno je izgorio - rekao je zapovjednik Markotić. Fiat Brava nakon požara više nije upotrebljiv. Motor i unutrašnjost potpuno su izgorjeli.

Vatrogasci DVD-a Vrgorac odmah su pokrenuli akciju prikupljanja novca kako bi mu kupili novi auto. U akciju su se potom uključili i stanovnici Vrgorca.

- Želimo mu pomoći jer ga poznajemo, viđamo ga svaki dan. On je duša od čovjeka, a nema puno - rekli su vatrogasci. Novci za novi auto mogu se uplatiti na žiro-račun HR 19233000311524772 16, Udruga mladih Mali zeleni Vrgorac, poziv na broj 21276, sa svrhom uplate ‘Samo da vozi’     

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Zvonko Prša 24.06.2017.

    Stvarno ljepa gesta od vatrogasaca i od svima koji na bilo koji nacin budu pomogli da kupe drugi auto

  • Ivan Prepelec 24.06.2017.

    Uplatit cu koju kunicu :-)

  • Žara 24.06.2017.

    ovaj je u autu imao motor s vanjskim izgaranjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare