To je to što me zanima!

Vatrogasci u Komiži gasili požar i pronašli dvije bombe. Policija poslala upozorenje građanima

Požar su ugasili vatrogasci koji su tijekom gašenja uočili neeksplodirane eksplozivne naprave te je mjesto pronalaska osigurano do preuzimanja naprave od strane policijskih službenika, javljaju iz policije....
Vidi originalni članak

U Komiži na otoku Visu jutros je došlo do prevrtanja vozila, a potom i požara koji je zahvatio obližnju šumu. No, pravo iznenađenje uslijedilo je nakon gašenja požara, javlja N1.

Na ovu intervenciju izašli su pripadnici DVD-a Komiža te DVD-a Vis te su požar brzo ugasili, ali su na opožarenim lokacijama pronašli dvije bombe!

OBAVILI OBDUKCIJU U Komiži iz mora izvukli tijelo

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su za N1 da je pronađena eksplozivna naprava nepoznatog podrijetla i da je osigurano mjesto događaja. “Požar su ugasili vatrogasci koji su tijekom gašenja uočili neeksplodirane eksplozivne naprave te je mjesto pronalaska osigurano do preuzimanja naprave od strane policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu te će uslijediti postupak uništenja”, priopćili su iz policije.

TRI POTPUNO IZGORJELE FOTO U Malom Lošinju gorjelo pet brodica, jedan čovjek u požaru je zadobio opekline

Bombe su pronašli pripadnici DVD-a, a policija je upozorila građane da poštuju oznake osiguranja mjesta događaja i da se ne približavaju mjestu opožarenog područja u ovom događaju.

IZVUKLI JE IZ MORA Detalji požara brodice u Ninu: Ljudi s drugih brodova pomogli gasiti vatru i spasili 4 čovjeka
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare