To je to što me zanima!

Vatrogasci se okitili lampicama i upozoravaju: Pazite na svijeće

Vatrogasci su vozilo okitili lampicama i krenuli u akciju informiranja građana o opasnostima prilikom postavljanja božićnih lampica i paljenja svijeća
Vidi originalni članak

Vatrogasna postrojba Zagreb na svojim Facebook stranicama je objavila kako 'po dojavi građana da je opasno dobro na ZG Adventu' na intervenciju izlaze s posebno uređenim navalnim vozilom Grič 111.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasno vozilo su, naime, okitili lampicama i krenuli u akciju informiranja građana o opasnostima prilikom postavljanja božićnih lampica i paljenja svijeća.

- Po dolasku na mjesto događaja vatrogasci JVP Zagreb krenuli su akciju informiranja građana i poticanja na oprez prilikom postavljanja Božićnih lampica, uporabe pirotehnike te obaveznog provjeravanja da su svijeće na adventskom vijencu ugašene - napisali su na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO kako drvce gori u svega par sekundi:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rijetko kulturan 21.12.2019.

    A imamo božićna sela u Hrvatskoj ukrašena milijunima lampica u kojima zna boraviti i po nekoliko tisuća ljudi...nekome zapali jedna od 50 na boru, nekima ni pet milijuna.

  • jozo biber 21.12.2019.

    nekidan sam čitao da je ovo s lampicama po vozilima prekršaj a sad službene osobe reklamiraju ono što se nebi trebalo radit ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare