To je to što me zanima!

Vatrogasci velika srca skupili su darove za obitelj bez kuće

Obitelj Piljić iz Kopačeva kraj Osijeka je prije tjedan dana ostala bez krova nakon što se urušio. Osječki vatrogasci su odlučili pomoći i prikupili sve što je potrebno
Vidi originalni članak

Bilo nam je teško vidjeti uplašene mališane kako tužno gledaju u srušeni dom. Nisu imali kamo, pa su ih primili susjedi. Dogovorili smo se i na našem internetskom portalu pozvali građane da im pomognu. Ljudi su se odazvali i odmah idući dan počeli donositi odjeću, obuću, hranu... Neki su poslali i novac, rekao je Vacika Brajdić iz osječkih vatrogasaca.

Dodao je kako akcija još nije gotova pa svi koji žele mogu donirati. Pomogli su obitelji Piljić iz Kopačeva kraj Osijeka. Njima se usred noći prije tjedan dana na -15 Celzijevih stupnjeva urušio krov kuće. Iznenada su ostali bez doma. Otac Ivan (34) je građevinski tehničar, ali ne može pronaći posao, a majka Ljerka je nezaposlena kuharica. Imaju troje djece, Denis-Darija (11) i Silvija (8), koji idu u školu, te malenu Katrin-Martu (3). Njihova kuća starija je od 140 godina.

- Sad imam puno medeka i čokolade za sve. Sve vas volim - kazala je zadovoljna Katrin-Marta. Obitelji su predali i omotnicu s novcem, koji im je sad najpotrebniji.

- Veliko hvala vatrogascima koji su organizirali sakupljanje pomoći - rekao je Ivan, koji će, ako dobije materijal, sam početi graditi kuću. Želite li pomoći, novac možete uplatiti na račun 3112483003 u RBA-u.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • DaljDunav 27.02.2012.

    Veliko HVALA svim dobrim ljudima koji su pomogli.Nadam se da nas ima jos koji zele pomoci.Bravo za nase hrabre vatrogasce velikog srca.

  • timica2 25.02.2012.

    Osim što se hrabri ljudi,pokazali ste i svoju humanost.!Bravo.!

  • promatrac10 25.02.2012.

    lijepa vijest!...:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare