To je to što me zanima!

Premijer: Ovo je haranga protiv R. Čačića, to neću dopustiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Premijer je rekao da je slučaj iskorišten za harangu protiv Čačića, ali da je zbog svoje nesmotrenosti i Čačić tome doprinio. Istaknuo je da on to neće dopustiti...
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je iz Bruxellesa poručio da je jedino mjerilo pravomoćnost presude i da će Radimir Čačić ostati u Vladi i nakon izricanja presude. I danas je ponovio kako je Hrvatska bolja od Mađarske što se tiče vladavine prava. Ponovio je slučaj menadžera Zsolta Hernadija za kojeg Mađarska nije ni dopustila istragu u Hrvatskoj. Ipak, istaknuo je kako Hrvatska poštuje mađarski pravosudni sustav.

Milanović je rekao kako je za Vladu važna samo pravomoćna presuda Radimiru Čačiću, a nje danas neće biti. Premijer je napomenuo da je taj slučaj iskorišten za harangu protiv Čačića, ali da je zbog svoje nesmotrenosti i Čačić tome doprinio. Istaknuo je da on to kao predsjednik Vlade neće dopustiti.

- Tu su naravno, tek na samom kraju, i neki politički razlozi, on je predsjednik stranke. Ali kad bi bio bilo kakav etički nedostatak u tome ja bih o tome davno progovorio. Još jednom naglašavam da postoje situacije s voljnim faktorom, nešto što je u ljudskoj kontroli i nešto što nije i ovako bih branio svakog od vas - rekao je Milanović. 

>>> Milanovićevu izjavu poslušajte OVDJE.

>>> Sve o slučaju Čačić i presude u Mađarskoj možete pronaći OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 325

  • annabananna 02.07.2012.

    jasno, čačića se stiti, jer vas je kostao a Holy nju koga briga...

  • HR1969 02.07.2012.

    ne budi licemjer .., ako je Mirela mogla otići zbog sitnice ovaj bi zbog balvana trebao biti napucan nogom u debelu gujscu. Ako HNS želi iz vlade i izbore, nije problem. Ionako su uzeli više od onoga što su na izborima zaslužili.Garantiram da ćete biti mirniji puno sposobniji i mirniji...

  • diabollo 02.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare