To je to što me zanima!

Markić odgovorila: I kamion i bicikl moraju ići istim smjerom

Željka Markić odgovorila je na izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka koji je u petak kazao da "Željka Markić nije političar pa da može vući konce"
Vidi originalni članak

Predsjednica inicijative "U ime obitelji" Željka Markić, koja predlaže zajednički nastup na EU izborima koalicije konzervativnih stranaka, izjavila je da je u razgovorima s HDZ-om utvrđena načelna suglasnost o zajedničkom nastupu.

Također je poručila kako se pritom zna tko je kamion, a tko bicikl, te tako odgovorila na izjavu čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka.

- Naravno, znade se tko je kamion, znade se tko je bicikl. I mislim da su važni i kamion i bicikl za one velike poslove koji se trebaju obaviti za Hrvatsku. Nama je u interesu da cijeli vozni park, koji dijeli iste vrijednosti, vozi u istom smjeru , a to je da na izborima za Europski parlament osigura nesumnjivu pobjedu onih koji dijele iste vrijednosti - rekla je Markić za HRT.

Podsjećamo, Karamarko je u petak Kaštel Sućurcu rekao da "Željka Markić nije političar pa da može vući konce".

- Mi smo kamion, Savez je bicikl pa ne možete očekivati da bicikl vuče kamion - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 411

  • _l_ 23.02.2014.

    željka= tech

  • marii 23.02.2014.

    Gospoja očito sve znade..sveznadarka. Političari i wannabe poltičari u ovoj zemlji očito ne znadu nista osim da kradu.Gospođo,umjesto da ste se borili za mrtvo slovo na papiru ,bilo bi vam bolje da ste se izborili da se neakva tvornica otvori.Kod nas se samo otvaraju soping centri u kojima se ljudi griju po zimi i hlade po ljeti.

  • ZvoneKrizanic 23.02.2014.

    markička je tenk a ne bicikl

Komentiraj...
Vidi sve komentare