To je to što me zanima!

Većinu požara ugasili: Kolinda je obišla vatrogasce u Istri

Prvih 70-ak vatrogasaca napustilo je Pelješac i krenulo prema svojim kućama, a očekuje se da će veći broj njih također biti raspušten do kraja dana
Vidi originalni članak

Velika većina požara na Pelješcu je ugašena pa je prvih 70-ak vatrogasaca napustilo je Pelješac i krenulo prema svojim kućama, a očekuje se da će veći broj njih također biti raspušten do kraja dana. 

U subotu poslijepodne na terenu je bilo još 240 vatrogasaca, no već sutra poslijepodne taj će se broj značajno smanjiti i ostat će samo dežurstva. 

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić proglasit će elementarnu nepogodu za općine na Pelješcu i Korčuli pogođene požarima, rekao je u subotu ujutro glasnogovornik Stožera za zaštitu i spašavanje dubrovačko-neretvanske županije Goran Cvjetinović.

Vatrogasce obišla predsjednica

Predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović je u subotu obišla vatrogasce koji se nalaze na području Plominske gore. Naglasila je važnost sustava domovinske sigurnosti te učinkovitog i brzog korištenja svih resursa u kriznim situacijama kako bi se vlastitim snagama mogli suočavati s takvim situacijama. Dodala je kako su nam za sada dovoljne naše vlastite snage i mogućnosti, ali je iskazala uvjerenje u regionalnu suradnju, odnosno pomoć susjednih država, bude li nam to bilo potrebno.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bojan26 26.07.2015.

    Putujuci cirkus ! Mogli smo izabrati neku zvijezdu za predsjednika, sta ona zapravo radi ? Caska, pruza podrsku, lijepi, sadi, jede...tesko, ne moze to svako.

  • fish7 26.07.2015.

    Nakon ljepljenja pločica, žetve, blagoslova banskih dvora, bilo je za očekivati da se primi šmrka?!?!?!

  • Rafal Nadalj 26.07.2015.

    Iskusna je. Drži crevo sa 2 ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare