To je to što me zanima!

Velečasni Sudac pjesmom je 'bocnuo' i Ivu Sanadera!

KARIZMATIK SNIMIO CD: Pjesme veličaju Boga, hrvatske proizvode i neradnu nedjelju, a tvrdnje da smo u banani i stezanje remena napadaju
Vidi originalni članak

Banane više posla nemaju jer ovdje više ne uspijevaju, pjeva Zlatko Sudac u pjesmi “Teče rijeka”, dodajući: “Ostali su samo remeni i neradnici njima vezani”, u čemu je moguće prepoznati kritiku Vladine politike štednje i okretanje duhovnim okrepama. Sudac se u istoj pjesmi zalaže za krajnji hrvatski ekonomski protekcionizam: “Bolje šnita kruha hrvatskoga, nego vreća smeća uvoznoga...”, pjeva karizmatik.
Na albumu “Put, istina i život”, kojega su izdali Joshua Records u vlasništvu Zlatka Sudca i Tutico Zrinka Tutića, 11 je pjesama kojima estradni menadžer Zoran Škugor predviđa veličanstven tržištni uspjeh.
- Bit će to najprodavaniji album u nas posljednjih godina - kaže Škugor, koji misli da je sve ispod 100.000 primjeraka neuspjeh.
- Još kad se tome doda dijaspora, pokazat će se da je to što su Sudac i Tutić napravili uistinu dobitna kombinacija.
Osim Sudca, adut albuma je Maja Blagdan, a uz njih je i pjevač duhovne glazbe Ivan Puljić. Glasovne mogućnosti novog pjevača stručnjaci ocjenjuju raskošnima. Matija Vujica misli da Sudac pjeva poput slavuja.




STIHOVI PJESAMA 'PUT, ISTINA I ŽIVOT'

KRIST I HRVATI
Moj hrvatski narod
nosi Tvoje znamenje,
pošalji nam duh pameti
da nas dotakne, moli Sudac Isusa za prosvjetljenje.


PONOS HRVATA
Ponos progovara;
pravda je sustigla
nepravde vjekova
hrvatskog čovjeka, kaže Sudac stihovima, ističući plemenito domoljublje.

RAD NEDJELJOM
Tko se boji mira nedjeljom, tko se boji popa sređenog; Sve su face sad na sigurnom,
prestale su šetat izlogom...

TEČE RIJEKA
Tko se boji grijeha prošlosti, tko se boji svraba savjesti, tko se boji Božje milosti, tko se boji nove stvarnosti, pjesmu je napisao Z. Sudac.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • banderija 13.06.2009.

    Ovoga velečasnog bi lipo razapea na križ kad si je već uvrtija u glavu da je Isus pa nek onda proba uskrsnut, arogantno smeće jedno. A još su jadniji ovi što oko njega skaču kao oko boga, biblije nisu u životu vidili i odmah se klanjaju lažnim idolima. Sudac nije ništa doli moderno zlatno tele, pa tko voli nek izvoli.

  • MpH 13.06.2009.

    Pitam se hoće li prihod od prodaje CD-a ići u humanitarne svrhe ili će novac odlevitirat nekome u džep?

  • johannisthal 13.06.2009.

    Glumi Isusa i grabi gadnu lovu od bedaka koji mu se klanjaju i kupuju njegove knjige i cd-e. To je svetogrdje, a Sucu je mjesto iza resetaka jer je prevarant.

Komentiraj...
Vidi sve komentare