To je to što me zanima!

Veleposlanik Srbije u NATO-u ubio se zbog jako teške bolesti

Njegova supruga Sanja Milinković rekla je da je za bolest saznao nekoliko dana prije samoubojstva nakon čega nije htio 'živjeti život nedostojan čovjeka'
Vidi originalni članak

Veleposlanik Srbije u NATO-u Branislav Milinković ubio se u utorak skokom s parkinga zračne luke u Bruxellesu, a Telegraf javlja da je samoubojstvo počinio jer je nedavno doznao da boluje od teške bolesti.

Njegova supruga Sanja Milinković rekla je da je za bolest saznao nekoliko dana prije samoubojstva nakon čega nije htio 'živjeti život nedostojan čovjeka'.

Rekla je da su početkom prosinca proveli vikend skupa, ali zbog bolesti nije bio ni približno zabavan kao prije, a glavna tema razgovora bila je teška bolest koju su mu liječnici dijagnosticirali. 

Od liječenja je odustao, a božićne praznike trebao je provesti u Beogradu. Njegova supruga bila je uvjerena da se radi samo o jednoj prepreci u njihovom životu koju će prebroditi, ali za vrijeme boravka u Dublinu zatekla ju je tužna vijest. 


Idi na 24sata

Komentari 158

  • missplava 08.12.2012.

    daj zamisli da je doktor zamijenio nalaze

  • hrvatskadominacija 08.12.2012.

    sve upučuje na ubojstvo a ne samoubojstvo

  • black metAll 08.12.2012.

    .admine, ti nisi normalan..blokiran mi komentar a napisao sam...pomogao mu ravnatelj službe državne bezbednosti srbije..pisalo da je bio sa njim u zračnoj luci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare