To je to što me zanima!

Velika anketa 24sata: Za koga ćete glasati u drugom krugu?

U završni dvoboj, drugi krug predsjedničkih izbora 5. siječnja, idu Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović. U velikoj anketi 24sata recite nam tko je na vas ostavio bolji dojam i još bolje, za koga ćete glasati?
Vidi originalni članak

Prvi krug predsjedničkih izbora, sedmih od hrvatske neovisnosti, završio je pobjedom Zorana Milanovića koji je završio ispred Kolinde Grabar-Kitarović za gotovo tri posto više, preračunato u glasove, oko 55 tisuća. Treći je bio Miroslav Škoro kojem je nedostajalo nešto više od 40.000 glasova za 2. krug.

SVI REZULTATI NA JEDNOM MJESTU Evo gdje možete saznati kako su glasali vaš grad, selo, općina

Škoro je uzeo Kolindi Slavoniju, gradovi su okrenuli leđa Kolindi, Milanović je uvjerljivo slavio u Zagrebu, a dijaspora je stala uz aktualnu predsjednicu. U završni dvoboj, drugi krug predsjedničkih izbora 5. siječnja, idu Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović. 

Za koga ćete glasati?

Idi na 24sata

Komentari 1003

  • 30.12.2019.

    Sramota za sve branitelje ,gade mi se koliko mogu trpiti ovakve prevare ,Jakov branitelj !Studij je pretvorio u ratište sram ga bilo a i Kolindu !Cijela braniteljska populacija mudro šuti a govna koja nikad nisu vidjela ni rat ni ratišta koriste sve moguće benificije !Branitelji probudite se šta vas nije sram ,zašto su ginuli naši suborci ?

  • reprezentativac. 30.12.2019.

    Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Da smo zemlja poštenih i školovanih ljudi u drugom krugu bili bi Mislav Kolakušić i Dalija Orešković, a ne ovo dvoje ofucanih kandidata iste partije koja nas 30 godina obmanjuje. Jesu li oni zaista najbolje što Hrvatska u ovome trenutku ima? Naravno da jesu. Stavimo ruku na sisurinu i glasajmo za pravu Hrvatsku.

  • Arty51 30.12.2019.

    Br.1 za Kolindu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare