To je to što me zanima!

Guverner i gradonačelnik New Yorka naredili zatvaranje škola

U Zagrebu je u zadnja 24 sata utvrđen 61 novi slučaj, u Osječko baranjskoj županiji devet je pozitivnih, a u Vukovarsko srijemskoj 24 novooboljelih
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 86

  • cenzurirana sloboda 06.10.2020.

    Najveca opasnost od ove prevare si baktak,zgjaki,zgbukva,domek i ostatak placenicke ekipe. Oni su utoliko opasni jer su veliki paniglu te sire nervozu i agresivu na portalima , a kad im se to odbije u glavu onda ce plakat i cmizdrit za neku pravdu. Isto vrijedi i za admina i novinarcice. Btw admin je gejcic.

  • Tomislav Milanović 06.10.2020.

    Gradonačelnik New Yorka, jel to onaj koji je povukao policiju s rješavanja kriminala i zaposlio ih da čuvaju natpis "Black Lives Matter"? Onaj koji zatvara škole, dućane, kafiće, restorane, tvornice, općenito male poduzetnike, zabranjuje sva okupljanja, OSIM "prosvjednika" Antifa i BLM, oni su valjda imuni na koronu.... Sprdačina od čovjeka. Već mjesecima svi koji mogu, svi koji imaju kamo drugdje, odlaze iz New Yorka, veliki biznisi odlaze i napuštaju NY, najveći plaćatelji poreza napuštaju NY, gradska blagajna prazna, a on se igra malog diktatora.

  • ☠☠☠☠☠ 06.10.2020.

    Baš me briga baš me briga baš me briga 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare