To je to što me zanima!

Policija uhitila sumnjivca (46), obitelj April Jones ga poznaje

Velika Britanija: April Jones (5) u ponedjeljak navečer igrala se sa prijateljicom koja je rekla da je April ušla u kombi svjetle ili sive boje. Od tada joj se gubi svaki trag
Vidi originalni članak

Policija i dvjestotinjak stanovnika velškog gradića Machynlleth od ponedjeljka navečer traže April Jones (5). Tražili su je po ulicama, farmama, šumama, a po gradu su lijepili postere s njezinom fotografijom i na kojima piše da je curica oteta. No zasad bez rezultata. Ona se igrala u blizini svojeg doma, a svjedoci su je vidjeli kako je u ponedjeljak navečer ušla u kombi sive ili svjetlije boje.

Daily Mail piše kako April ima sestru (16) i brata (10). Njezina majka Coral (40) je pozvala policiju nakon što se April nije vratila kući oko 19.30 po lokalnom vremenu. Djevojčica se igrala s prijateljicom, a kada nije došla doma, njezina majka je otišla do kuće prijateljica. Djevojčica joj je onda rekla kako je April ušla u kombi. 

Gradić Machynlleth ima oko 2000 stanovnika. Mještani ne pamte nešto slično pa ih je otmica šokirala. Gotovo svi na neki način sudjeluju u potrazi.  

U utorak popodne Daily Telegraph javlja kako je policija na press konferenciji izvijestila kako je uhitila 46-godišnjeg muškarca s područja Machynlletha za kojega vjeruju da je povezan s nestankom April Jones. Za djevojčicom još tragaju. 

Muškarac koji je uhićen poznat je djevojčici i njezinoj obitelji. Ime mu je Mark Bridger, a policija je ubrzo pronašla i njegov automobil kojeg pregledavaju forenzičari. Istražitelji također pokušavaju otkriti je li otmica 5-godišnje April povezana sa sličnim slučajem od prije tjedan dana, piše Wales Online

Na konferenciji za novinare na kojoj je objavljeno da je uhićen sumnjivac, trebali su se pojaviti i roditelji djevojčice no bili su previše uzrujani. Glavni detektiv Reg Bevan rekao je kako istražitelji vjeruju da će April pronaći živu. 

- Tražit ćemo je dok je ne pronađemo - rekao je Bevan. Potraga i dalje traje, a otvorena je i grupa na društvenoj mreži Facebook kako bi informacija doprijela do što većeg broja ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • nestašni 03.10.2012.

    daleko od saznanja istine.

  • kyra13 03.10.2012.

    Uhhhh sva se najezim kada ovako nesto procitam! Kao sto su mnogi do sada rekli daj Boze da ovo ima sretan kraj! Ali ne trebaju se samo paziti mala djeca, danas, na zalost, svi moramo biti na oprezu jer bolesnika i manijaka ima zaista svuda!!! Nedavno odgledala film Meggan is missing i pozlilo mi od djecje gluposti i ljudske bolesti!!! Roditelji tinejdzera pogledati obavezno i to sa djecom, ja sam sa svojom sekom odgledala i odmah je reducirala broj "prijatelja" na fb!

  • X MAN 03.10.2012.

    strava i užas.....jadno dijete

Komentiraj...
Vidi sve komentare