To je to što me zanima!

Velika tragedija u Makedoniji: Vlak pregazio 14 migranata

Po pruzi je hodalo oko 50 ljudi. Tijela poginulih su prevezli u Veles, a na mjestu nesreće još se nalaze spasilačke ekipe. Osam migranata je privedeno, ostale traže
Vidi originalni članak

Vlak na relaciji Solun-Beograd usmrtio je najmanje 14 migranata u blizini željezničke stanice Pčinja u Makedoniji, javlja B92. 

Vlak je na ljude naletio u četvrtak oko 22.30 sati na dijelu pruge između Skoplja i Velesa.

Po pruzi je hodalo oko 50 migranata. Tijela poginulih su prevezli u Veles, a na mjestu nesreće još se nalaze ekipe hitne pomoći i spasilačke ekipe. Osam migranata je privedeno, a ostale traže.

Kroz Makedoniju prolazi poznata "Balkanska ruta" kojom imigranti pokušavaju doći iz svojih država u zapadnu Europu.  

Idi na 24sata

Komentari 101

  • arwin 25.04.2015.

    Europa demografski umire. Doseljenici su joj potrebni kao radna snaga i kao pučanstvo koje će je naseliti. Isto tako kako sada dolaze u Europu Turci, Arapi i crnci tako su uslijed dekadencije i sloma Rimskog carstva prije 1400 godina Europu naselili Slaveni i Germani. Kada na nekom području život stagnira prirodni zakoni odmah nastoje uspostaviti ravnotežu dolaskom životno jačih elemenata.

  • august 25.04.2015.

    samo se sijetite kad je kod nas bio Rat kako su ljudi bijezali po svijetu i kako su docekivani od Njemaca i ostalih kao izbijeglice! onaj ko nije dozivijo nema pravo se upustati u rasoravu!!

  • Vuk 107 brigada Valpovo 24.04.2015.

    90 g sam emigriro, svabo me obucio i vratio nazad 91 recima bori se za svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare