To je to što me zanima!

Veliki intervju s Tomaševićem: Otpora promjenama ima puno, ali mi ne planiramo stati...

Tomašević: Ako sud ostavi mjeru roditelj odgojitelji, drugi će biti zakinuti. Do kraja godine će građani vidjeti gdje ide svaka kuna iz proračuna, a napravit ćemo i 12 vrtića, kupiti 60 novih tramvaja, 65 novih autobusa
Vidi originalni članak

Tomislav Tomašević iz Možemo! u Zagrebu je prije godinu dana osvojio gotovo 200.000 glasova, što je rezultat koji nikad nije ostvario niti Milan Bandić. Njihova lista također je osvojila jaku većinu u skupštini.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Horton 28.05.2022.

    Ljudi su nezahvalni. Pojavi se netko tko ne krade i znatno je stručniji od prethodnika (Bandić nije znao ni jedan strani jezik ni rad na računalu, vrijeđao je novinare, sve je naplaćivao trostruko) i više ga se kritizira nego lopove. Dajte mu šansu, neke stvari već rade dobro, neke će nakon malo prakse. I sjetite se da je ovo puno bolje od onih koji na Zagreb gledaju kao svoju kasicu-prasicu)

  • Zagreb za sve 28.05.2022.

    Nemojte tako ljudi, jeste li vidjeli kako je sposobni Tomislav Promašević uredio pješačku zonu. Arhitekti koje je odabrao baš su si nekako dali truda, nekako sam dojma da su godinama radili na tom projektu, divota.

  • zperenc 28.05.2022.

    Kako očekivati vođenje grada od covjeka koji nije prije ovogs bio ni predstavnik stanara… trazili se dobili ste gospodo i evo vam kantograd. Uzivajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare