To je to što me zanima!

Veliki obrat u malom Prugovcu: Novac je bio kod člana obitelji, stotine tisuća kuna vratili Ivici

U priopćenju policije se navodi da je novac je vraćen vlasniku a policija je dovršila kriminalističko istraživanje, kojim je ustanovljeno da se ne radi o kaznenom djelu koje se progoni po službenoj dužnosti
Vidi originalni članak

Nije prošlo ni pet dana od prijave da je obitelj Janice i Ivice M. iz Prugovca, na širem đurđevačkom širem području opljačkana na spektakularan način, a novac je već pronađen.

U priopćenju policije se navodi da je novac je vraćen vlasniku a policija je dovršila kriminalističko istraživanje, kojim je ustanovljeno da se ne radi o kaznenom djelu koje se progoni po službenoj dužnosti, stoji na kraju priopćenja. Drugim riječima, novac je uzeo netko iz čl. 255 Kaznenog zakona (bračni drug ili srodnik po krvi u radnoj liniji, ili brat ili sestra).

U tim slučajevima oštećeni ima pravo pokretanje privatne tužbe. Na sreću po bračni par morat će iznaći način na koji da podijele novac, jer izgleda da su ga sakrivali jedan pred drugim, obzirom da su djeca u to vrijeme bila u Njemačkoj.

POLICIJA IH TRAŽI U Podravini su opljačkali Ivicu i Janicu: Iz kuće su im odnijeli stotine tisuća kuna u kešu

Podsjetimo, bračni par u pedesetim godinama iz Prugovca na širem đurđevačkom području ostao je prije par dana bez nekoliko stotina tisuća kuna koje su držali u kući, izvijestili su iz PU Koprivničko-križevačke. Bilo je to u noći između 5. i 7. kolovoza, u kući. 

Navodno je bračni par nedavno prodao zemlju i mehanizaciju jer Ivica M. više nije radno sposoban te je zbog zdravstvenih problema u mirovini. U tom mjeseci je već bila pljačka kad je kum pokrao kumića za 80.000 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Superžena 10.08.2021.

    Ne kuzim tko je uzeo cijo novci al je clanak

  • skija 10.08.2021.

    Stvarno smo vrh vrhova kao narod,a nesta pricamo drugima🤣🤣

  • EmilCandor 10.08.2021.

    Ima vremena, naučit cete i vi pisati članke. Zar nemate novaca da zaposlite lektora da vam članci djeluju malo pismenije?  

Komentiraj...
Vidi sve komentare