To je to što me zanima!

Veliki udarac na narko tržište. Uhićenja u Hrvatskoj i diljem Europe, pretresi u nizu gradova

Skupinu na meti istražitelja sumnjiče za krijumčarenje više od 100 kilograma kokaina i heroina i za šverc više od 100 kilograma hašiša te krijumčarenje oružja i eksploziva i likvidacije zaštićenih svjedoka.
Vidi originalni članak

Širom Hrvatske od jutra je uhićeno više ljudi u međunarodnoj policijskoj akciji kojoj je cilj razbijanje skupine koju se sumnjiči za krijumčarenje više od 100 kilograma kokaina i heroina, piše Jutarnji list. Skupinu sumnjiče i za šverc više od 100 kilograma hašiša te krijumčarenje oružja i eksploziva i likvidacije zaštićenih svjedoka.

Uhićenja se provode u nekoliko zemalja, među kojima su BiH, Belgija, Italija, Nizozemska te Slovenija i Njemačka. Osim Europola u akciju je uključena i američka DEA, a hrvatska policija koordinira akcijom.

Jutarnji navodi da su u tijeku pretrage desetaka stanova i poslovnih prostora u više regija, među ostalim u Zagrebu i Rijeci.

Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Matej22☮ 24.05.2023.

    Hahahah hahahahahahaha stvarno misle da imamo IQ ispod 65 !!!

  • global 24.05.2023.

    VELIKI udarac narko tržištu EU - 100 kg koke... pa toliko se može naći po zagrebačkim garažama...

  • mučki_provokator 24.05.2023.

    To nije ubod komarca, a ne "veliki udarac". 100kg heroina i kokaina? Pa to je 50kg po svakoj robi! Tolko idrizi svaki da na bi biciklu prešvera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare