To je to što me zanima!

Velikogoričani se maskirali u superheroje i čestitali rođendan Svenu (6) koji je na zračenju

Mali Sven je svoj šesti rođendan započeo na zračenju u Institutu za tumore. Kada su to saznali članovi VG Legacyja, odmah su krenuli u akciju u kojoj su im pomogli policajci i vatrogasci
Vidi originalni članak

Grupa velikogoričkih volontera VG Legacy su u četvrtak iznenadili malog Svena koji je svoj šesti rođendan započeo zračenjem u Institutu za tumore. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svojim društvenim mrežama objavili su fotografije volontera koji su se obukli u superheroje te emotivan video. 

- Ovdje nije riječ o Legacyju, ovdje je glavni heroj Sven. Dječak koji je proslavio svoj 6. rođendan. Rođendan koji je započeo zračenjem u institutu za tumore. Danas, točno u 12 sati. Naša Marija dobila je ovu informaciju i pitala što voli. Odgovor je bio: policajci, vatrogasci te naravno superheroji - navode iz VG Legacyja. 

U manje od sat vremena skupili su kostime, a osim volontera u akciju su se uključili pripadnici Javne vatrogasne postaje Velika Gorica, interventna policija i policijska postaja Črnomerec. 

- Bez razmišljanja su prihvatili naš apel da dođu usrećiti ovog malog heroja. San svakog dječaka, rotirke, kamioni, zaustavljanje prometa radi Svena - napisali su. 

Osim lijepog iznenađenja, Sven je od svih dobio i poklone, a mini Legacy izradio mu je plakate. 

- Ne znate koliko nam je puta puklo srce danas, koliko smo puta suze skrivali kao superheroji. No, rekli smo vam svima, imaju i heroji osjećaje. Njegovoj obitelji sada je potrebna podrška i pomoć. Pomoći možete, a kako, to mi nećemo određivati - navode iz VG Legacyja i dodaju kako malome Svenu svi mogu pomoći preko grupe koju je napravio njegov tata. 

- Ovo maleno biće, mali anđeo koji je snažniji danas bio od svih nas heroja, zaslužio je da ustanemo svi za njega. Svene, sve će biti u redu! Svi heroji, vatrogasci i policajci imaju teške dane, ali ti si ipak naš najveći heroj kojeg smo u dugo vremena upoznali. Hvala ti na današnjem danu, hvala što si bio veći heroj od svih nas i pokazao nam što znači biti heroj - poručili su iz VG Legacyja. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mcsmaja 20.02.2021.

    Svaka čast ekipa!!!!! 💙💙💙Prekrasno! Maleni sretno!

  • NA ROBIJU 19.02.2021.

    LIJEPO

  • Whiplash. 19.02.2021.

    Ljudi moraju poceti genetski modificirati sami sebe da se iskorjene bolesti.Ova genetska lutrija prirode rijetko ispadne onako kako zelimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare