To je to što me zanima!

Venecuelance ljuti Chavezova kćer: Slikala se s hrpom dolara

Kćer predsjednika Venecuele objavila je fotografiju na kojoj pozira s lepezom napravljenom od američkih dolara. Napali su je korisnici društvenih mreža
Vidi originalni članak

Kćer predsjednika Venecuele Huga Chaveza, Rosines (14), objavila je fotografiju na kojoj pozira s lepezom napravljenom od američkih dolara. Fotografija objavljena preko iPhoneove aplikacije Instagram razljutila je stanovnike zemlje, kojima zbog strogo regulirane ekonomije, dobivanje dolara predstavlja noćnu moru. 

Twitter, Facebook i druge društvene mreže preplavili su ljutiti komentari ljudi koji tvrde da nisu mogli promijeniti lokalnu valutu za dolare jer je vlada ograničila količinu dolara koji se mogu kupiti. Kažu da je potez Chavezove kćeri potpuno suprotan njegovoj borbi protiv kapitalizma i konzumerizma. 

Ipak, ima i onih koji su branili Rosines jer na fotografiji ima novčanice od jednog i pet dolara, tako da ono što ima u rukama i ne predstavlja neko bogatstvo, piše Daily Mail.

Njezina majka Marisabel, koja se od Chaveza razvela 2003., branila ju je na Twitteru. 

- Rekla sam joj da nije njezina greška u tome što se slikala s dolarima, već što je sliku objavila putem društvenih mreža koje koriste glupi ljudi, koji ne poštuju druge, napisala je. 

Ovo je drugi put da je Rosines s nekom fotografijom završila na naslovnicama. Prvi put to je bilo kada se slikala s Justinom Bieberom. Kritičari su tada tvrdili da obitelj očito ima uzvišeni stil života. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • axlica 27.01.2012.

    slikala se s pjevačem kojeg očito voli. i onda su ljubomorne curice počele prigovarat. ajd plesnite se djevojčice

  • gox1 27.01.2012.

    Petra Sanader ima puno veči bunt,kad plača 5000 dolara za stan u New Yorku!!!

  • adebajor 27.01.2012.

    Oni samo pričaju jer to im je politika, ali njegova obitelj voli kad im miliončić dolara sjedne na račun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare