To je to što me zanima!

Vesna Pusić dobila ključ za Pantovčak od Djeda Mraza

Pusić je u osječkoj dvorani Gradski vrt završila svoju predsjedničku kampanju. Radimir Čačić je dodao da je sigurno tek da Josipović ide u 2 krug
Vidi originalni članak

Vesna Pusić je u osječkoj dvorani Gradski vrt od Djeda Mraza preuzela ključ za korištenje vile na Pantovčaku sljedećih pet godina. Simbolično je u dvorani pred nekoliko stotina sljedbenika iz cijele zemlje zatvorila svoj putujući štand popularno nazvan "K Pantovčaku". Pusić je prva od predsjedničkih kandidata u ponedjeljak okončala svoju kampanju i prva je koja svoj završni skup nije organizirala u Zagrebu.
Radimir Čačić, predsjednik Hrvatske narodne stranke, ustvrdio je da je jasno kako će u drugi krug sigurno proći samo Ivo Josipović, kandidat SDP-a.
- Pored Josipovića još petero kandidata se nalaze u okviru statističke pogreške od pet posto i imaju šansi nadati se drugome krugu - kaže Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_32960 22.12.2009.

    @borovcanin... sada si pokazao da nemas mozga... Ova izjava ne da nema temelje nego je totalno u banani... Vidi se da sto se tice politike da si na nivou apsolutne 0... Vesna je primjer predsjednika kakvog Hrvatska treba... Obrazovana, pametna, sposobna... sve ima... ali ono najvaznije nema a to je povazanost sa afrema, krađama i slicnim stvarima koje ostali kandidati nazalost imaju... a ti borovcanin se malo ispitaj i razmisli 2 puta prije nego sto tako nesto napises...

  • Ray Barone 22.12.2009.

    Jel mu sjedila u krilu?

  • gemištar 22.12.2009.

    Na početku sam mislio da su svi isti lopovi i kradljivci, ali ova žena je jedina odmah pokazala svoju imovinsku karticu,.rekla i pokazala ko su joj financijeri kampanje,na sučeljavanjima se jedina ne bahati, nisam dosad čuo da je uključena u neku aferu i ono najvažnije jedina za sad negovori da če učiniti nešto što nije u predsjedničkim ovlastima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare