To je to što me zanima!

Vesna Škare-Ožbolt tvrdi: 'Prirodno tako izgledam!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednička kandidatkinja kaže da nije radila nikakve zahvate i dodaje da joj lice nije ukočeno. Naglasila je da se nikoga ne tiče kakvu frizuru ima
Vidi originalni članak

Vitka, elegantna, dopadljiva, u kratkom televizijskom spotu za predsjedničke izbore, Vesna Škare-Ožbolt nalik je na hostesu Binga. U laganoj šetnji prema gledatelju, predsjednička kandidatkinja nabraja široki krug “poniženih i uvrijeđenih”, “žrtava tranzicije” kojima nudi ruku spasa - “zajedno možemo sve”, kaže pred kraj, nakon čega slijedi čvrst stisak ruke, jamstvo pouzdanosti i povjerenja. Vesna Škare-Ožbolt u svakom novom izbornom ciklusu intrigira javnost neobičnim obratom: godinama izgleda sve bolje i bolje. Zlobnici su je nazivali Vesnom Škare-Botox, stručnjaci za fotografiju tvrde da je njezin blistavi novi izgled rezultat niza intervencija, od Photoshopa do brižljive i profesionalne uporabe šminke, no Vesna Škare-Ožbolt nam je na pitanje u čemu je tajna njezinog novog izgleda dala jednostavan odgovor - ni u čemu; prirodno tako izgledam.  Isto su joj pitanje već prije postavili na jednoj domaćoj televiziji.
- Nisam radila face-lifting, kao što mi se predbacuje. Mogu mrdati cijelim svojim licem, nije ukočeno. Moram razočarati sve one koji misle da bih trebala izgledati kao Milka Planinc - rekla je Vesna Škare-Ožbolt, dodajući da se nikoga ne tiče kakvu će frizuru nositi. U svakom slučaju, novim izgledom Vesna Škare-Ožbolt dala je novu vrijednost svojoj predizbornoj kampanji.

NA IZBORIMA U TRAVNJU 2000. -Vesna Škare-Ožbolt kakve se sjećamo u prvim godinama nakon Tuđmana

TRI GODINE POSLIJE- Nova frizura, a na licu se vidi koji kilogram više u odnosu na prije

NOVA FRIZURA I IZGLED U 2006.- Vidno je smršavjela, s izduljenim nosom i prilično izduljenim licem.

ISTU JE LINIJU ZADRŽALA LANI - Godine prolaze, a Škare-Ožbolt izgleda sve mlađe i zategnutije

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dari 21.11.2009.

    Vesna Škare-Ožbolt mi je puno ljepša i bolja od Vesne Pusić!!!

  • zipzip 21.11.2009.

    Ako nastavi tim tempom preuređivati lice za godinu dvije mogla bi izgledati i gore od Milke Planinc.

  • user_23467 21.11.2009.

    Zar ona misli da mi nemamo oči?

Komentiraj...
Vidi sve komentare