To je to što me zanima!

Veterinari: Vi ne smijete uopće klati. Svinjogojci: Pa što ćemo jesti? Tajnik: Kupite polovice

Iako su svinjogojci u Vukovarsko-srijemskoj županiji shvatili da zdrave svinje smijju klati do 31. listopada, to ipak nije tako. Klanja nema, kaže državni tajnik Mladen Pavić. Očajni su: Svaki dan neka druga pravila!
Vidi originalni članak

U Vukovarsko-srijemskoj županiji zabranjeno je klanje svinja bez obzira u kojoj je kategoriji vaše gospodarstvo. Bez obzira tko vam je i što rekao, klanja nema, objavili su svinjogojcima uputu iz uprave Veterinarske stanice Vinkovci nakon što su im danima dolazili seljaci s pitanjima mogu li klati svoje svinje. Naime, pomutnju je među seljake unio Mladen Pavić, državni tajnik Ministarstva poljoprivrede, kad je prije nekoliko dana izjavio kako se u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji moraju zaklati sve svinje u kategorijama 0, 1 i 2. On danas ističe kako je tom prilikom rekao "ukloniti svinje", no mediji su prenijeli "zaklati svinje" i time je među svinjogojcima nastala pomutnja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Razočarani Hrvat 19.10.2023.

    Možda tajnik ima neke udjele u prodaji tih svinjskih polovica ! Ništa više čudno nakon Radmanovih udjela u eliminiranju slavonskog svinjogojstva.

  • soundblaster 19.10.2023.

    ma meni se čini da nema virusa, nego je sve ovo za nekoga namješteno... kao i sve ostalo što rade.

  • Barba iz Amerike 19.10.2023.

    Ma pustite Slavonce da rade kako žele. Sami skočili sami se ubili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare