To je to što me zanima!

Vice Vukojević me silovao i rekao da smrdim na islam

Tužilaštvo BiH dostavilo je Hrvatskoj izvještaje kojima se pokazuje da je Vice Vukojević 1993. silovao Bošnjakinju (22) u logoru Vojno - Mostar
Vidi originalni članak

Djevojka je svoju potresnu priču opisala u knjizi "Molila sam da me ubiju" objavljenoj 1999. godine. Ulomak iz knjige govori kako joj je Vukojević tijekom silovanja rekao "Muslimanko smrdiš na islam".
- Ležala sam gola na kauču i bila gotovo bez daha od mlohavog tijela Vice Vukojevića koji je dahtao na meni, nada mnom pa onda nešto sam sebi mrmljao. Nisam osjećala nikakvu bol, samo nisam mogla disati pod težinom njegovog tijela. Bila sam nevina, ali sam znala što je spolni akt. U sebi nisam ništa osjetila osim dahtanja na sebi pa onda psovke i uvrede. Tada mi je rekao da smrdim na islam i da ga je taj smrad blokirao. Nisam smjela ništa odgovoriti - stoji u knjizi.
Predsjednica udruženja žrtava logora Vojno Sanja Čorić izjavila je kako se nada da će svi zločinci biti kažnjeni iako su se godinama krili iza određenih imuniteta, piše Kliker.
- Pravda će ih stići. Prikupilo se dovoljno materijala i vjerujem da će doći do suđenja Vukojeviću u Hrvatskoj - rekla je Čorić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Plejada 04.04.2019.

    Evo sada je 2019. OVAJ je još uvijek slobodan i cijenjen građanin Hrvatske. Jadan taj narod kojega ovakvi vode.

  • entoni 12.12.2007.

    harley,bravo,za silovatelje baš to da im se više nikad ne digne samo tako bi žene bile sigurne od takvih....

  • krizantema 10.12.2007.

    gardy...kupusu jedan....pa mozda ce zena i izreci to na sudu sad kad on vise nije sudac.......... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare