To je to što me zanima!

Zaletio se autom u prolaznike: Napadač vikao "Bog je velik"

Psihički poremećen muškarac autom se zaletio u pješake u nedjelju navečer u Dijonu. Uzvikivao je "Bog je velik" i "Za djecu Palestine". Ozlijeđeno je 11 ljudi
Vidi originalni članak

Uzvikujući '"Bog je velik"  i "Za djecu Palestine" 40-godišnji psihički bolesnik zaletio se u nedjelju navečer u francuskom gradu Dijonu automobilom u pješake.

U napadu je ozlijeđeno 11 ljudi , od toga dvoje teško. Među žrtvama je i jedno dijete.

Muškarac, koji je navodno bio i pijan, je nakon napada uhićen, a prijeti mu optužnica za teroristički napad. Otprije je poznat policiji.

Dan ranije, 20-godišnji islamist, naoružan nožem, uzvikujući "Bog je velik" upao je u policijsku postaju  u Joue-les-Toursu , predgrađu Toursa na zapadu zemlje. Izbo je dvojicu policajaca koji su ga pokušavali smiriti. Policajki koja je bila s dvojicom kolega, razreo je obraz i uho. Muškarca, koji je otprije poznat po svojim islamističkim svjetonazorima, jedan od policajaca ubio je s četiri hica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • balcanicus 22.12.2014.

    U nekim muslimanskim zemljama islam je jedina religija, zašto kršćanstvo nebi u EU???? Ajde bando politička, odgovorite.

  • mariocalabrese 22.12.2014.

    Francuzi su godinama hebali iste a sada ce ovi njih da hebu malo doma da vide kako to izgleda. Bio sam vise puta u predgradjima Pariza krvna slika se drsticno promjenila sve je manje domorodaca a sve vise dosljaka Sjeverno Afrikanaca i crnaca i hebu Franzuze na Hvatove. Jos malo pa ce nastati Islamska drzava na tlu Francuske na isti nacin su nase komsije Srbi popusili Kosovo i Metohiju.

  • tomzag 22.12.2014.

    Ha, to je nama naša borba dala. Banksteri hoće uništiti identitet svake nacionalne države kako bi lakše upravljali. Reče jednom Wesley Clark: -Nacionalne države su stvar 19. vijeka i mi moramo raditi na multietničnosti. Tu još dolaze u paketu promidžba razvrata i srozavanje kvalitete školstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare